It Fondemint

kortelaan 1 in Surhuisterveen, ( Toon op kaart )

138 scholieren

Bekijk het volledige profiel van It Fondemint, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 17
  • Schoolgenoten 138

Op It Fondemint vind je 17 klassenfoto’s en 138 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 74

Weet nog dat we vaak knikkerde...

Weet nog dat we vaak knikkerden voor schooltijd en in de pauzes met favoriete plekjes voor de bakkers, chineesje en krieltjes. Hoor iedereen nog roepen doorelkaar; mooie bakker 6e plaats of chineese bakker 10e plaats. Jongens meisjes pakken of andersom. Pauze (soort tikkertje) was ook een leuk spelletje. de juffen en meesters ken ik ook nog wel. In de eerste klas juf schoonderbeek (later Talstra) 2e klas juf atsma; een bitch. In de 3e klas kregen we meester oostra die halverwege het schooljaar naar leeuwarden verhuisde, voor hem in plaats kregen we meester vriesema, nog een jong broekje.In de 4e klas meester schriemer, en in de 5e klas meester peterson, heeft toen in dat jaar ook een kind gekregen die we in groepjes mochten bekijken. Weet nog dat zijn vrouw zei: poppetje gezien? kastje dicht. Vond ik vreselijk, hoor het haar nog zeggen. En natuurlijk in de 6e klas meester kappe en juffrouw de boer.

2002, Gea

Mooie tijd gehad....

Mooie tijd gehad.

2003, Wilma

destijds heette ik bea noordst...

destijds heette ik bea noordstra ik herinner me deze tijd als een hele fijne periode. vooral de 6e klas bij meester Kappe was erg leuk! het lijkt me erg leuk om nog eens klasgenoten van vroeger te spreken.

2003, Deleted
?