Islamitische Salah Eddin El Ayyoubi

Venuslaan 29 in Helmond, ( Toon op kaart )

12 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Islamitische Salah Eddin El Ayyoubi, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 12

Op Islamitische Salah Eddin El Ayyoubi vind je 0 klassenfoto’s en 12 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 8

poeh was geen reet aan die school lag me totaal niet maar dat moest van mijn pap had wel een vriendin waar ik het meeste mee optrok en dat was karima barour (ik weet niet hoe ik haar achternaam moet schrijven) .

poeh was geen reet aan die school lag me totaal niet maar dat moest van mijn pap had wel een vriendin waar ik het meeste mee optrok en dat was karima barour (ik weet niet hoe ik haar achternaam moet schrijven) ...dus karima laat wat van je horen ik mis je! ... ook zat een jonge bij mij in de klas en die hete fuad ..verder weet ik niet veel meer want heb er niet lang op gezeten wegens verhuizing..

2006, Deleted

Heerlijke jaartjes gehad hier!]in 96 verhuisden we naar de Randstad.

Heerlijke jaartjes gehad hier!]in 96 verhuisden we naar de Randstad.. afscheid van de klas was overweldigend..Meryem, nassira, salsabila, mouna, khadija en de rest van de meiden..denk nog vaak aan jullie!!!

2007, Deleted

g.

g

2007, ilias
?