Ir.W. van den Broek Instituut

Bennebroekstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

301 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Ir.W. van den Broek Instituut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 37
  • Schoolgenoten 301

Op Ir.W. van den Broek Instituut vind je 37 klassenfoto’s en 301 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 229

Had mijn zinnen gezet op een s...

Had mijn zinnen gezet op een studentenleven met meer verantwoordelijkheid: wat een domper. Erg schools, onpersoonlijk, vooral Nederlands en Engels waren een lachertje en werden al snel omgezet in toep-lessen in cafe Pleinzicht. Wel goede herinneringen aan mevrouw de Jong (?) voor organische chemie en de geur van hop rond het lab van het Tropen Instituut waar in de avonduren het bacteriologie practicum plaatsvond.

2002, Desiree

Praktijk bij de generaal vette...

Praktijk bij de generaal vetterstraat en in een straatje bij het valeriusplein gegrilde kip bij de poelier kopen als we weereens van de vetterstraat naar de bennebroekstraat liepen of vice versa

2002, Deleted

Na een jaar school werd ik lee...

Na een jaar school werd ik leerling-analiste op het bacteriologisch lab van het OLVG. In 1973 gediplomeerd en in 1975 ben ik Onderwijskunde gaan studeren.

2002, Deleted
?