Ir.W. van den Broek Instituut

Bennebroekstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

303 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ir.W. van den Broek Instituut, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ir.W. van den Broek Instituut foto

Op Ir.W. van den Broek Instituut vind je 37 klassenfoto’s en 303 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Had mijn zinnen gezet op een studentenleven met meer verantwoordelijkheid: wat een domper.

Had mijn zinnen gezet op een studentenleven met meer verantwoordelijkheid: wat een domper. Erg schools, onpersoonlijk, vooral Nederlands en Engels waren een lachertje en werden al snel omgezet in toep-lessen in cafe Pleinzicht. Wel goede herinneringen aan mevrouw de Jong (?) voor organische chemie en de geur van hop rond het lab van het Tropen Instituut waar in de avonduren het bacteriologie practicum plaatsvond.

Ir.W. van den Broek Instituut, 1977

Praktijk bij de generaal vetterstraat en in een straatje bij het valeriusplein gegrilde kip bij de poelier kopen als we weereens van de vetterstraat naar de bennebroekstraat liepen of vice versa.

Praktijk bij de generaal vetterstraat en in een straatje bij het valeriusplein gegrilde kip bij de poelier kopen als we weereens van de vetterstraat naar de bennebroekstraat liepen of vice versa

Ir.W. van den Broek Instituut, 1988

Na een jaar school werd ik leerling-analiste op het bacteriologisch lab van het OLVG.

Na een jaar school werd ik leerling-analiste op het bacteriologisch lab van het OLVG. In 1973 gediplomeerd en in 1975 ben ik Onderwijskunde gaan studeren.

Ir.W. van den Broek Instituut, 1971

?