Ireneschool

Van Iersellaan 1 in Noordwijkerhout, ( Toon op kaart )

173 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ireneschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ireneschool foto

Op Ireneschool vind je 26 klassenfoto’s en 173 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

contact? check profiel.

contact? check profiel.Mijn vriendinnen waren oa Jeanne Becking en Marleen v Dijkhuizen Meneer Veenstra gaf heel vaak quizzen en die won ik ook regelmatig. Ook las hij veel voor. Jeanne Becking woonde tegenover de school. Marleen dicht bij een plein waar ook de kermis was. Ik was altijd gek op Erik Bouwmeester. Ook Frank v.der Tang herinner ik me nog.Rob Zwaan Zelf herinner ik me nog veel meer mensen. heb ook een poeziealbum met vrijwel van alle klasgenoten een versje. Ik zou het leuk vinden om jullie allemaal weer eens te ontmoeten. reunie of zo. Heel goede herinneringen aan deze school.

Ireneschool, 1971

Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school, vooral in klas 3/4 bij meester barnhoorn.

Ik heb een hele leuke tijd gehad op deze school, vooral in klas 3/4 bij meester barnhoorn. verdere leraren/leraressen waren juf van denzen,meester van dorp, versloot en jonkers

Ireneschool, 1977

Mijn lagere schooltijd was geweldig: de Ireneschool was echt een ontzettend leuke school met een heel prettige sfeer.

Mijn lagere schooltijd was geweldig: de Ireneschool was echt een ontzettend leuke school met een heel prettige sfeer. Ik kan er nog steeds vol nostalgie aan terugdenken: Meester Jonkers die zo lief voor me was en me liefkozend Miss Appleby noemde, de vele uren die ik kon besteden aan het schrijven van opstellen en tekenen (samen met Richard Blaauw) en de leuke klasgenoten natuurlijk!

Ireneschool, 1980

?