Irene Ulo

Lange Nieuwstraat in Schiedam, ( Toon op kaart )

118 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Irene Ulo, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Irene Ulo foto

Op Irene Ulo vind je 10 klassenfoto’s en 118 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leraren: van Rookhuizen, Koornneef, Fillekers, de Korte, mevr.

Leraren: van Rookhuizen, Koornneef, Fillekers, de Korte, mevr. Bokma, hoofd: de Kluiver. Zijn gevleugelde uitspraak: snotneus, ben je glad gek geworden. Handwerken van juffrouw Krommenhoek en gym van mijnheer van de Bos. En ja ..., de Raadt: ...! Medescholieren: Rita van de Zee, Lineke van de Grijp, Hans Verlinde, Astrid van Ringelensteijn (later naar Arnhem verhuisd), Hans en Greetje Krommenhoek. In de 3e ook nog een jaar met mijn broer Ad in één klas gezeten. zwemmen in Groenoord

Irene Ulo, 1966

Niet de beste school van de wereld.

Niet de beste school van de wereld. Van Doeve mochten we geen witte jeans dragen omdat we toch te jong waren om te weten waar de provo's voor stonden... Slaan mocht niet meer, dus werd je tegen de muur gezet en sloeg hij de kin omhoog (waardoor natuurlijk je hoofd de muur raakte). Had goed gepast in de NSB, maar wist waarschijnlijk niet beter. Yvonne (zusje van de zangeres Patricia) zat ook bij ons in de klas.

Irene Ulo, 1965

ik zoek voor mijn zuster, lineke-devos.

ik zoek voor mijn zuster, lineke-devos

Irene Ulo, 1956

?