ir. T. J. Bronsschool

westersingel in Appingedam, ( Toon op kaart )

240 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ir. T. J. Bronsschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
ir. T. J. Bronsschool foto

Op ir. T. J. Bronsschool vind je 4 klassenfoto’s en 240 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik kwam in 1964 in 1A samen met Roelf Jan van Dijken (Swieder).

Ik kwam in 1964 in 1A samen met Roelf Jan van Dijken (Swieder). Ik kwam met een grote groep leerlingen van buiten Appingedam. We kwamen van Woltersum ongeveer 16 km fietsen over Ten Post waar ook nog een grote groep zich bij ons aansloot. Het was in de tijd dat de school verbouwd werd en moesten we voor sommige lessen naar het oude BB gebouw naast de toren in Appingedam. Het tweede jaar kwam ik in de schilderklas en hadden we les van dhr. Van der Wijk (Klokje) Dit was ook zo in het derde jaar. Een paar klasgenoten die me nog te binnen schieten: Bertus Evenhuis, Trienko Kor, Pieter van der Veen, Remmert Hacourt.In de zomer van '67 zou ik klaar zijn en mijn diploma halen maar ik werd eind maart 15 en mocht aan het werk dus drie maand voor die tijd ging ik van school af. (achteraf heel dom) Ik had een hekel aan school en ging liever aan het werk. Ben schilder geworden en op mijn 19de werd ik behanger en nu werk ik als onderwijs assistent op het Aletta Jcobscollege in Hoogezand

ir. T. J. Bronsschool, 1964

kniepstuuver, panlat, gele Jan, ol bok, visser,porky, de schoolclub de lessen van veldwiesch.

kniepstuuver, panlat, gele Jan, ol bok, visser,porky, de schoolclub de lessen van veldwiesch

ir. T. J. Bronsschool, 1970

nederlands van Mc.

nederlands van Mc.Cloud gereedschappen van Jeep Concierge groene en gele.Henkie Spaak eens gered door hem onder vallend glas weg te trekken.

ir. T. J. Bronsschool, 1978

?