Ir. Lelyschool - Lagere School

Ketelstraat in Den Haag, ( Toon op kaart )

192 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ir. Lelyschool - Lagere School, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 73
  • Schoolgenoten 192

Op Ir. Lelyschool - Lagere School vind je 73 klassenfoto’s en 192 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 175

Leuke schooltijd daar gehad, n...

Leuke schooltijd daar gehad, naarmate ik ouder word komen er meer herinneringen, zoals aan de heer Van 't Veer - de hoofdmeester en aan het schoolplein waar ik vaak met Hans van Eden en Jopie Egberts speelde tot de bel ging. Dan moest de hele klas eerst met z'n tweeen naast elkaar en achter elkaar gaan staan voor we naar binnen mochten. En Gilles Arkenbout (waar zou die toch gebleven zijn? INMIDDELS TERUGGEVONDEN VIA SCHOOLBANK) verder Joop Guijt, Erna van Putten en Carla Smit (OOK via de SCHOOLBANK mee in contact gekomen)... De hoge sombere schoolgangen herinner ik me ook nog goed.

2002, Joop

Had een hele leuke tijd hier, ...

Had een hele leuke tijd hier, met o.a. Monique, Richard, Henkie. Raspatat halen bij de snackbar Edna. Verder schieten mij de namen: Jane, Birsen, Sonja en meester Jacquard binnen. Ik sta trouwens op de klassefoto met een map in mijn hand.

2002, Deleted

de meester die ik me nog herin...

de meester die ik me nog herinner is meester palmen.

2002, Deleted
?