Ir Lely Lyceum (noodgebrouw)

Van der Pekstraat in Amsterdam, ( Toon op kaart )

54 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ir Lely Lyceum (noodgebrouw), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ir Lely Lyceum (noodgebrouw) foto

Op Ir Lely Lyceum (noodgebrouw) vind je 1 klassenfoto’s en 54 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Dag, mijn naam is Mara Hesselveld.

Dag, mijn naam is Mara Hesselveld. Graag zou ik in contakt komen met Karin Bijl, Vivian (?),Ina (?), en Eddy Punt. We zaten in de jaren 1964 t/m 1968 op het "Leeghwater" Lyceum. Het zou leuk zijn iets van jullie te vernemen om samen herinneringen op te halen. Van de leraren herinner ik me een ontzettend aardige leraar wiskunde (naam vergeten),en een pinnige gymnastiek lerares,die toch ook best fijn les gaf, Juffr. Fekkes. En aan jullie viertjes koester ik mooie herinneringen. Hopelijk bereiken mijn hartelijke groeten jullie. Mara.

Ir Lely Lyceum (noodgebrouw), 1964

Zat niet in het noodgebrouw (sic), maar aan de gracht.

Zat niet in het noodgebrouw (sic), maar aan de gracht. Weet niet meer veel van deze school. Wel dat het een fijne school was. Alleen het schoollied kan ik nog dromen. Beetje patriottistisch: "Er staat in het hart van de hoofdstad een school eerbiedwaardig en oud. De gevel is eeuwen geleden door kunstenaars handen gebouwd. 't Is onze school en fier symbool van moed en kracht, hier werken wij voor wat ons in de toekomst wacht......" enzovoort. Op schoolkamp met z'n allen om de vlaggenpaal. De vlag hijsen en maar zingen.

Ir Lely Lyceum (noodgebrouw), 1974

Wij waren de eersten die een school kraakten! Een film(helaas verloren gegaan) gemaakt met voor die tijd schokkende beelden.

Wij waren de eersten die een school kraakten! Een film(helaas verloren gegaan) gemaakt met voor die tijd schokkende beelden. Jawal, naakte dames op de fiets met gestolen geraamte e.d.

Ir Lely Lyceum (noodgebrouw), 1957

?