Ir. A.J. Versfelt-MTS

Grebbenberglaan ?? in Utrecht, ( Toon op kaart )

532 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ir. A.J. Versfelt-MTS, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ir. A.J. Versfelt-MTS foto

Op Ir. A.J. Versfelt-MTS vind je 44 klassenfoto’s en 532 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leraar Van Wetten is me erg bij gebleven.

Leraar Van Wetten is me erg bij gebleven. Erg consequent maar betrouwbaar. Michel Nieuwmans die, tegen betaling, in de sloot sprong en erg graag gaten in het voetbalveld maakte met vuurwerkbommen. Lambiek in de kantine met oude koeken. Veel namen vergeten.

Ir. A.J. Versfelt-MTS, 1983

Het was een leuke school en ik heb er dus wat langer over gedaan.

Het was een leuke school en ik heb er dus wat langer over gedaan. Vooral de praktijklessen van de heer Van Tongeren staan me nog bij. We moesten na het aanvegen van de werkplaats de stukjes koper tussen het overige vuil er uitvissen. Koper was duur in die tijd. Ik kan nog steeds niets weggooien....De heer Vaartjes gaf praktijk Meten, erg gezellig. Kwam er rook uit de (gloednieuwe) oscilloscoop! Grote paniek! Vaartjes wist niet dat we in de pauze een modelbouwrookgenerator hadden ingebouwd... Electrische Metingen van dhr. Jans was ook wat. Thee hebben we gezet en tosti's gebakken op de meetopstellingen. Bij de heer Von Reeken werden grote hoeveelheden TV's nagekeken en gerepareerd, Woelders was daar heel handig in.. Naber gaf Engels maar moest regelmatig zelf verbeterd worden. Wiskunde hadden we van Lenkeek. Hij liet je de slechte proefwerken van het hele jaar gewoon overdoen voor een beter cijfer: prijsschieten noemde hij dat. En dan die Groninger van de 3e verdieping die natuurkunde en scheikunde gaf: Kernebeek. Hij had in de zuurkast een enorme distilleerinstallatie gebouwd. Als je hem aanzette kwam er een heerlijk vers bakkie koffie uit! Dat was wel wat anders dan wat in de kantine geschonken werd.... Van Engelen heeft er goud mee verdiend want ingredienten kwamen er nauwelijks aan te pas behalve water dan. Het was een uitdaging om buiten de openingstijden van de kantine om een gevulde koek te pakken te krijgen bij Van Engelen. Het kon echt niet en hij zou op z'n falie krijgen van de directie enzovoort. 2..3 minuten duurde het toch gauw, inclusief betalen en wisselgeld. Mooie vent was dat. Tekenles hadden we van Spelbos. Inderdaad familie van.. Hij hield er een heuse raceclub op na in de kelder onder het podium van de kantine. Daar reden ze met modelauto's op een enorme racebaan. Ook werden er hele 24 uurs races gehouden en bleven ze er slapen en zo. Ook red hij met wat grotere stockcars in Soesterberg op de Vlasakkers. Tijdens de tekenlessen werden er ook printen afgedrukt, hele series werden er gemaakt. Later werden die ontwikkeld en ge-etst in de werkplaats. Daar hield je groene vingers van over, van de IJzerchloride wel te verstaan. Gym hadden we van Dhr Matlung.... een rondje voetbalveld en ik was al afgepeigerd en dan moest de eigenlijke les nog beginnen. Ook leuk was de zeildag aan het eind van het schooljaar. Door ons zelf georganiseerd met na afloop Barbeque in de fietsenstalling. De bierflessen waren bij het verlaten van Ottenhome, de jachthaven, al open. (bij de leraren dus, die van de leerlingen halverwege pas..) De Graaf gaf Electronica en werkte met hele vreemde afkortingen op het bord: KJZZ (kan je zo zien) KKDWD (kind kan dewas doen) enzovoort. Hij heeft eens een excursie geregeld naar de LETS op Deelen, was heel ineressant. Ik weet natuurlijk nog veel meer over deze school met zijn bijzondere leerlingen en leerkrachten maar dat bewaar ik voor een reunie die nu maar eens gauw georganiseerd moet worden!

Ir. A.J. Versfelt-MTS, 1972

Avondschool 2de, 3de & 4de klas.

Avondschool 2de, 3de & 4de klas.

Ir. A.J. Versfelt-MTS, 1991

?