Internationale School Beverweerd

Kastel Beverweerd in Werkhoven, ( Toon op kaart )

233 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Internationale School Beverweerd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 43
  • Schoolgenoten 233

Op Internationale School Beverweerd vind je 43 klassenfoto’s en 233 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 179

Te lang geleden, alweer 30 jaa...

Te lang geleden, alweer 30 jaar geleden... Keten! Betrapt worden of net niet met van alles en nog wat door Flip of v.d. Wal. Echt heel leuk al die bekende namen weer te zien. Vele herinneringen komen naar boven.....

2002, Deleted

Annemarie Proper, Milly van de...

Annemarie Proper, Milly van der Landen, Anita Leygraaf, Manon Nije, Emmy Breier, Leone Verschoor, Nils Kayser, Kees Prins, Hendrik Otto Hofman, Jan van der Luitgaarden en nog veel meer. Niet zo lang op deze school gezeten maar wel veel herinneringen. Liften naar Utrecht en opgepikt worden door Mevr. van der Wal (die niets doorvertelde), hangen in Hoog Catharijne, Flip die altijd alles doorhad, Denemarken en heel veel stunten die er uitgehaald werden.

2002, Deleted

Het kasteel, de schitterende o...

Het kasteel, de schitterende omgeving. Spannend was dat we een luik ontdekten in onze kamer van waaruit engelse soldaten naar het bos konden vluchten in de oorlog. Het quakeraspect was voor mij eigenlijk het belangrijkst. Fijn om de dag met stilte en muziek te beginnen. Mooie, moeilijke en vooral intense tijd. Veel dierbare mensen.

2002, Toor
?