International Managment Institute

Jacob Jordaensstraat 77 in Antwerpen, ( Toon op kaart )

3 scholieren

Bekijk de volledige pagina van International Managment Institute, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 0
  • Schoolgenoten 3

Op International Managment Institute vind je 0 klassenfoto’s en 3 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 2

Met Frankie bwoay genoeg herin...

Met Frankie bwoay genoeg herinneringen! Iedere donderdag zwaar de kroegen van Antwerpen in, dinsdag de filmavond met de beamer van school!! En ga zo maar door (Fussball!).

2003, Deleted

Op dit adres stond volgens mij...

Op dit adres stond volgens mij het Provinciaal Technisch Instituut St. Goddelieve. We hadden een grijze breok of rok en een beige bloes met op het borstzakje SG geborduurd. Wij noemden dit de staats gevangenis. Ik heb er volgens mij gezten vanaf 1982 t/m 1987. Ik heb eerst de algemene richting gevolgd, het tweede jaar technische en het derde jaar beroepspersonenenzorg. in het tweede jaar zaten er veel jongens in de klas. Zoals Marco, David, Sven en nog meer. In het derde jaar een tweeling Marina en Marleen. in het derde jaar geloof ik noemden David en Marco zich Fulle(wwar het vandaan komt weet ik niet meer. Klas foto's moet ik nog op zoeken.

2007, Tania
?