Internaatschool Lievenshove

Bredaseweg 140 in Oosterhout, ( Toon op kaart )

87 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Internaatschool Lievenshove, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
Internaatschool Lievenshove foto

Op Internaatschool Lievenshove vind je 20 klassenfoto’s en 87 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meneer Zinkhaan alleen zijn grote voeten zal ik nooit vergeten.

Meneer Zinkhaan alleen zijn grote voeten zal ik nooit vergeten. 3 keer de wisselbeker winnen met de jaarlijkse sportdag. En erg goede herinneringen aan Ineke Willems, Marijke Jansen Liefdes whahah 10 jaar maar Peter van de Broek spande de kroon Bert kwam ik tegen in 3 b later in 4 b. Marijke volgens mij zat jij samen met mij Rita Blijswijk Marja de Bruin josje (klein manneke) Sietse Jobse nog een Marja , Martin, peter in 4 a Groepsleiding in 4 a herinner in me Sjan van vessum, Wil Jonkergouw (ettertje) luce Ineke willems Wim op het laatst. Had een pleegzoon die hij kikker noemde. Els de Ruiter zat in 4 b daar heb ik nog een tijdje contact mee gehad . lijkt me leuk om wat van jullie te horen En Bert het was dus marja de Bruin en ik Corry wesseling maar heet vanaf mijn 14de weer corynne.

Internaatschool Lievenshove, 1964

Jaartallen weet ik niet meer zeker.

Jaartallen weet ik niet meer zeker. Woonde intern, groep 3a(?) Ik herinner mij nog een wijsje: Mijnheer de Hoon, Koffieboon, Koffiekan, kan er lekker niks van. Altijd heerlijk gezwommen in het zwembad aan de overkant. Was nog een meisje 'verliefd' op mij, speelden samen vadertje en moedertje. :-) Kan helaas verder geen namen meer herinneren.

Internaatschool Lievenshove, 1975

Ik zat in groep 4A, de zogenaamde RGB groep.

Ik zat in groep 4A, de zogenaamde RGB groep. Ik herinner mij nog diverse leiders zoals Debby, Carlo, Robert, Ineke, Rianne, Ben. En diverse medegenoten zoals Richard, Dennis en Dennis, Nilson, Rutger. Er zou ook een reunie komen, maar die is helaas nooit meer opgestart. Iemand die interesse heeft om dit alsnog te doen?

Internaatschool Lievenshove, 1990

?