Internaat Kweekschool voor de Zeevaart

Prins Hendrikkade 189 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

229 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Internaat Kweekschool voor de Zeevaart, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Internaat Kweekschool voor de Zeevaart foto

Op Internaat Kweekschool voor de Zeevaart vind je 68 klassenfoto’s en 229 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Twee jaar stuurman Kleine Handelsvaart gedaan.

Twee jaar stuurman Kleine Handelsvaart gedaan. Althans, veel gedaan, behalve studeren. De dranklijst van het Oude Dock afwerken in twee avonden en dan drie dagen ziek in bed liggen en zo. Ook nog secretaris geweest van Mare Liberum. Samen met mijn "halfbroer" Sjoerd Honderd maakten we kamer 63 (?) onveilig. Nog honderden foto's van die tijd, vooral de ontgroening en de sixties-dansavond. Denk je dat je er op staat stuur dan even een meeltje. Goede herinneringen aan Ruud Rademacher, Hubert, Linda-Mae, Floortje en Irene, CB-kwadraat, Marieke, Boots de Herder, en nog veel meer. Zou Jan Glass al van het internaat af zijn? Kijk ook eens op de oud-kwekelingen-vereniging op het net. WWW.VOK.NL

Internaat Kweekschool voor ..., 1986

3 maanden en toen was mijn jongens droom voorbij.

3 maanden en toen was mijn jongens droom voorbij. Roeien in de grachten, varen op de legendarische Insulinde naar Huizen. Het was kort maar hevig.

Internaat Kweekschool voor ..., 1984

Diepenhorst was plv commadant, de bootslieden Jezus en Edje.

Diepenhorst was plv commadant, de bootslieden Jezus en Edje. 2de officier Heyermans. Ik deed mee aan het toneelstuk "Het spook van High Castle" op het eind bal. Met 70 man op een slaapzaal, alleen al de stank van .. Annie's Palace op de zeedijk en het oude dok.

Internaat Kweekschool voor ..., 1969

?