Internaat Kweekschool voor de Zeevaart

Prins Hendrikkade 189 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

234 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Internaat Kweekschool voor de Zeevaart, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 68
  • Schoolgenoten 234

Op Internaat Kweekschool voor de Zeevaart vind je 68 klassenfoto’s en 234 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 134

Twee jaar stuurman Kleine Hand...

Twee jaar stuurman Kleine Handelsvaart gedaan. Althans, veel gedaan, behalve studeren. De dranklijst van het Oude Dock afwerken in twee avonden en dan drie dagen ziek in bed liggen en zo. Ook nog secretaris geweest van Mare Liberum. Samen met mijn "halfbroer" Sjoerd Honderd maakten we kamer 63 (?) onveilig. Nog honderden foto's van die tijd, vooral de ontgroening en de sixties-dansavond. Denk je dat je er op staat stuur dan even een meeltje. Goede herinneringen aan Ruud Rademacher, Hubert, Linda-Mae, Floortje en Irene, CB-kwadraat, Marieke, Boots de Herder, en nog veel meer. Zou Jan Glass al van het internaat af zijn? Kijk ook eens op de oud-kwekelingen-vereniging op het net. WWW.VOK.NL

2002, Paul

3 maanden en toen was mijn jon...

3 maanden en toen was mijn jongens droom voorbij. Roeien in de grachten, varen op de legendarische Insulinde naar Huizen. Het was kort maar hevig.

2002, Ibrahim

Diepenhorst was plv commadant,...

Diepenhorst was plv commadant, de bootslieden Jezus en Edje. 2de officier Heyermans. Ik deed mee aan het toneelstuk "Het spook van High Castle" op het eind bal. Met 70 man op een slaapzaal, alleen al de stank van .. Annie's Palace op de zeedijk en het oude dok.

2002, Deleted
?