Internaat Klein Tadema State

Roellstraat 2 in Arnhem, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Internaat Klein Tadema State, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 2
  • Schoolgenoten 4

Op Internaat Klein Tadema State vind je 2 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 4

Meisjesinternaat verbonden aan...

Meisjesinternaat verbonden aan de van Limburg Stirum school. 1e jaar de Zevenster gedeeld met Monica Hillen,Marian ?,Herma de Groot,Joke Kok,Suzan Kippersluys,Machteld Leeuwis. 2e jaar de Vijf met Cora Hoornsman, Nynke Hellema,Joke en Machteld. 3e jaar de Negerhut ,alleen met Nynke Hellema. Internaat was streng,onder elkaar veel lol gehad.

2009, Klari

De school vond ik een ramp en ...

De school vond ik een ramp en het internaat nog erger, maar ik heb toch heel veel lol gehad. Op school met Ennelie van Maanen die naast mij zat. Op het internaat met Laureen Schenk, Digna Schimmelpenninck van der Oye, Heleen en Pieta Boomsma en Cootje Ouwehand. Het was opeens afgelopen met hockey, broeken dragen,veel buiten zijn, muziek en bovenal vrijheid.Wél vaak 2x naar de kerk (voor een buitenkerkelijk kind onbegrijpelijke taal, voor de anderen trouwens ook!) Het stiekem dansen van de Sirtaki op het dak van het fietsenhok maakte veel goed. Ook de klandestien gehouden muis Ceasar op onze 5/7 persoonskamer ook.Het tellen van de mieren in het ongelooflijk vieze watergruwel met abrikozen toetje werd niet op prijs gesteld. De dag dat iemand na de kerk, een plaat opzette van The Beatles werd een drama. "Wisten wij wel wat een vuiligheid er gezegd werd"? Nou ja, er gaat een luik met herinneringen open, dus ik stop. Voor de goede orde laat ik even weten dat ondanks een mindere tijd, in wat ik de gevangenis noemde,ik veel krenten uit de pap heb geplukt en lachen een geweldige hulp is geweest. Uiteindelijk wordt je rukzakje er alleen maar rijker en interessanter door. Enigszins aarzelend registreer ik me nu bij Schoolbank omdat ik niet goed weet wat je kunt verwachten. Ik zou gewoon graag willen weten hoe het met bovengenoemde personen is. Laureen, zonder je woonplaats te noemen, Tom en ik zijn daar binnenkort en ik zou het helemaal te gek vinden om jou weer eens te zien!! Hartelijke groet en veel goeds voor jullie allemaal. Claudia Straatsma- de Vries

2012, Deleted

Zat met Laureen, An Schut, Too...

Zat met Laureen, An Schut, Toop ..., Caroline Niemeyer, Saskia..., Co (haar vader werkte bij de dierentuin), ...Schimmelpennick, en nog anderen op Tadema. De directrice, tante Cato??, was een vreselijk mens. Maar de begeleidsters waren erg aardig. Zie hun gezichten voor me maar ben de namen vergeten. Eentje was een engelse.

2012, Mayra
?