Interim Algemene Schakelopleiding in(T)as

Grotestraat in Borne, ( Toon op kaart )

51 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Interim Algemene Schakelopleiding in(T)as, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 4
  • Schoolgenoten 51

Op Interim Algemene Schakelopleiding in(T)as vind je 4 klassenfoto’s en 51 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 33

gaaf!.

gaaf!

2002, Deleted

Ik weet eigenlijk nog maar één naam van een docente uit die tijd JOS BOS.

Ik weet eigenlijk nog maar één naam van een docente uit die tijd JOS BOS. ze gaf huishoudkunde en koken op een manier, die me vooraltijd in positieve zin zal bij blijven.

2003, René

het was een gave tyd er zaten veel mensen uit saasveld op deze school en zou het leuk vinden om weer met hun in contact te komen heb stage gelopen in dr arienshuis enschede waar ik 28jr ben blijven hangen werk sinds kort in dijkhuis in borne graag zou ik

het was een gave tyd er zaten veel mensen uit saasveld op deze school en zou het leuk vinden om weer met hun in contact te komen heb stage gelopen in dr arienshuis enschede waar ik 28jr ben blijven hangen werk sinds kort in dijkhuis in borne graag zou ik wat horen van ria oostrik jose kemerink op schiphorst marriete ubbink en nog vele andere

2003, anja
?