Interconfessionele Wingerd

Dorpsstraat 51 in Bergharen, ( Toon op kaart )

42 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Interconfessionele Wingerd, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Interconfessionele Wingerd foto

Op Interconfessionele Wingerd vind je 6 klassenfoto’s en 42 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

het was een hele leuke school, ik heb er een leuke tijd gehad, vooral de laatste schoolweek voor de zomervakantie vond ik echt geweldig!!.

het was een hele leuke school, ik heb er een leuke tijd gehad, vooral de laatste schoolweek voor de zomervakantie vond ik echt geweldig!!

Interconfessionele Wingerd, 1986

Ik was juf van klas 1,2 en 3 op de Prot.

Ik was juf van klas 1,2 en 3 op de Prot. Chr. School, die toen nog apart was. Het was een heel kleine streekschool, waar ik met heel veel plezier gewerkt heb. Ik maakte zelf een nieuwe leesmethode, omdat er alleen een heel oude was.

Interconfessionele Wingerd, 1973

Naarmate ik ouder word, denk ik toch vaker aan Bergharen.

Naarmate ik ouder word, denk ik toch vaker aan Bergharen. De lagere school: Zr. Gabrielle, Zr. Angeli, Zr. Bonifatius, juf. Hendriks, Mijnheer Derksen en oude klasgenoten. Ik woon nu in Geertruidenberg en ik heb 4 grote zonen, ik werk nog en ik ben gelukkig kern gezond.

Interconfessionele Wingerd, 1957

?