Interconfessionele De Vuurvogel

Eemmeer 15 B in Zaandam, ( Toon op kaart )

50 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Interconfessionele De Vuurvogel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Interconfessionele De Vuurvogel foto

Op Interconfessionele De Vuurvogel vind je 0 klassenfoto’s en 50 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn favoriete herinnering is aan juf corja en meester theo.

Mijn favoriete herinnering is aan juf corja en meester theo. En mijn hoofdrol in de musical raadsels rond het ruime sop vergeet ik ook nooit meer!

Interconfessionele De Vuurv..., 1992

Meester Kees Peter Broek, ik heb nog nooit zo'n leraar meegemaakt die zo goed met zijn leerlingen op kon schieten!!!! Ik zat in groep 7 en 8 bij hem in de klas en groep 7 van "de zevenster" en "de hoeksteen" werden samengevoegd, naar mijn idee een pretti

Meester Kees Peter Broek, ik heb nog nooit zo'n leraar meegemaakt die zo goed met zijn leerlingen op kon schieten!!!! Ik zat in groep 7 en 8 bij hem in de klas en groep 7 van "de zevenster" en "de hoeksteen" werden samengevoegd, naar mijn idee een prettige ervaring want iedereen kon goed met elkaar opschieten. Ook werden we regelmatig bij de directeur op het matje geroepen omdat we weer wat geflikt hadden :) Meester Kees Peter stond te huilen bij het afscheid van onze klas wat mij ook erg veel deed. Leerlingen uit deze klas: Thomas (me neefje), Stephan, Boy, Jordy, Joram, Ronald, Patrick, Rob, André, Remi, Sabine, Winette, Louise, Wendy de Haas, Wendy Sterk, Merle, Esther, Kelly, Lara, Mieke, Tjitske en ik vergeet er vast een aantal (sorry).

Interconfessionele De Vuurv..., 1994

Was leuk, had wel veel straf, ondanks dat vond ik mijn leraar kees-peter een aardige meneer en goede leraar!.

Was leuk, had wel veel straf, ondanks dat vond ik mijn leraar kees-peter een aardige meneer en goede leraar!

Interconfessionele De Vuurv..., 1993

?