Interconfessionele Basisschool De Wegwijzer

Wittenstein 128 in Deventer, ( Toon op kaart )

47 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Interconfessionele Basisschool De Wegwijzer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Interconfessionele Basisschool De Wegwijzer foto

Op Interconfessionele Basisschool De Wegwijzer vind je 6 klassenfoto’s en 47 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Heb les gehad van Hans van Vliet (klassieker: 'eigen onderwerp'), Lieme Glazema (kon prachtig vertellen), Fred ter Heijden, Huub Scott.

Heb les gehad van Hans van Vliet (klassieker: 'eigen onderwerp'), Lieme Glazema (kon prachtig vertellen), Fred ter Heijden, Huub Scott. Vriendinnen waren Sanneke Braaksma, Mirna Steenbergen, Hanny Weijs, Audrey Slinkman. Mijn buurmeisje was Leonie Mulders, zij zat in groep 8 ook bij in de klas. Ik zat 'ineens' in groep 7, aangezien in maart 1985 de Prins Bernhardschool werd omgedoopt in De Wegwijzer. Leukste herinnering: dat meneer Glazema de tuinslang op het schoolplein zette en een ijsbaan voor ons maakte!

Interconfessionele Basissch..., 1982

Niet zoveel herinneringen aan deze schooltijd.

Niet zoveel herinneringen aan deze schooltijd. Ik zat in de klas bij Bionda Hoving, Nikky Zeurburg, Nicole ?, Maurice Rondhuis en Werner Leidermeijer

Interconfessionele Basissch..., 1979

Ik kwam op deze school in groep 2.

Ik kwam op deze school in groep 2. Die had incl. mij wel 5 kinderen:Lotte, Nick, Sebastiaan, Laurens en ikzelf dus.Superleuke tijd gehad hier met mijn vrienden en vriendinnen:Meinke, Lotte, Charon, Simone, Eva, Jesse, Laurens, Jelle, Nick, Job, Erik, Evert en later ook Arzu, Laura, Mathijs, Fatih, Ridouan. Groep 6/7 was een perfecte combi! Gezellig met z'n 32-en in het gymlokaal onder 'leiding' van Juf Jannette! In groep 8 fuseerde de school, maar dat mocht de pret niet drukken!

Interconfessionele Basissch..., 1990

?