Insulindeschool

Rechthuisstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

194 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Insulindeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 49
  • Schoolgenoten 194

Op Insulindeschool vind je 49 klassenfoto’s en 194 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 212

Meester Haeser was hoofd. Ik ...

Meester Haeser was hoofd. Ik heb in de klas gezeten bij juffrouw van der Werf, Meester Stolk , Meester Bakx en meester Haeser.

2002, Ed

bovenmeester was meester J.W. ...

bovenmeester was meester J.W. Haeser en ik zat in de klas bij meester van der Tuijn (?) ook had ik bij deze 3x een schooltuintje op de plek waar nu de vaanweg is (pinksterweide)

2002, Cor

Op de kleuterschool heb ik wei...

Op de kleuterschool heb ik weining herinneringen, behalve een kleuterjuf die mank liep. Zij heette Juf Gardeniers. De andere weet ik niet meer. Volgens mij werd er buiten gespeeld, aan de zijkant van de school waar een pleintje was (eigenlijk meer een binnenplaats). Je keek van die plaats tegen de achterzijde van de woningen aan van de Tolhuislaan (?). Herinneringen vanaf klas 1 zijn bij mij wat troebel. Zo herinner ik mij leerkrachten als Juf Bax, meester Boonstoppel (was een enigzins getinte man), hoofdmeester Haze en later werd dit Snel. Mijn prettigste herinneringen heb ik bij klas 5 en 6, met meester Jaap Donker

2003, Deleted
?