Insulindeschool

Rechthuisstraat in Rotterdam, ( Toon op kaart )

196 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Insulindeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Insulindeschool foto

Op Insulindeschool vind je 49 klassenfoto’s en 196 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Haeser was hoofd.

Meester Haeser was hoofd. Ik heb in de klas gezeten bij juffrouw van der Werf, Meester Stolk , Meester Bakx en meester Haeser.

Insulindeschool, 1959

bovenmeester was meester J.

bovenmeester was meester J.W. Haeser en ik zat in de klas bij meester van der Tuijn (?) ook had ik bij deze 3x een schooltuintje op de plek waar nu de vaanweg is (pinksterweide)

Insulindeschool, 1951

Op de kleuterschool heb ik weining herinneringen, behalve een kleuterjuf die mank liep.

Op de kleuterschool heb ik weining herinneringen, behalve een kleuterjuf die mank liep. Zij heette Juf Gardeniers. De andere weet ik niet meer. Volgens mij werd er buiten gespeeld, aan de zijkant van de school waar een pleintje was (eigenlijk meer een binnenplaats). Je keek van die plaats tegen de achterzijde van de woningen aan van de Tolhuislaan (?). Herinneringen vanaf klas 1 zijn bij mij wat troebel. Zo herinner ik mij leerkrachten als Juf Bax, meester Boonstoppel (was een enigzins getinte man), hoofdmeester Haze en later werd dit Snel. Mijn prettigste herinneringen heb ik bij klas 5 en 6, met meester Jaap Donker

Insulindeschool, 1964

?