Instituut voor Hoger Beroeps Onderwijs

Frederiklaan 60a in Eindhoven, ( Toon op kaart )

1 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Instituut voor Hoger Beroeps Onderwijs, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Instituut voor Hoger Beroeps Onderwijs foto

Op Instituut voor Hoger Beroeps Onderwijs vind je 0 klassenfoto’s en 1 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Soft Machine

Op de HTS heb ik een relatie gehad met Irene Verburg een wilde kat met een bos krulhaar als Jimi Hendrix die ik heb veroverd toen twee klasgenoten mij hadden gevraagd of ik mee wilde gaan naar Zandvoort om de auto vol te krijgen i.v.m. het delen van de benzine kosten. Beide heren hadden een oogje op Irene, maar ik was het die er met de buit vandoor ging op de achterbank. Ik heb fantastische avonturen met Irene beleefd waarvan het hoogtepunt toch echt was het door haar geïnitieerde bezoek aan het eerste echte grote popfestival in Nederland in Kralingen Rotterdam. Wij zijn daar als hulpjes met T-shirts WE HELP YOU gaan werken omdat de entree prijs boven onze middelen gingen. Dit popfestival is de grootste muzikale belevenis in mijn leven geweest, omdat het een jaar na Woodstock was en werkelijk alle bands er speelden die op dat moment top waren zoals Soft Machine, The Eagles, Dr. John the Nighttripper, The Family, Pink Floyd, Mungo Jerry met In the Summer Time toen na een heel natte en regenachtige nacht eindelijk de zon begon te schijnen en uit louter opluchting 100.000 mensen de plastic wegwerpbordje in de lucht begonnen te gooien als frisbee's, afijn teveel om op te noemen. Daar heb ik ook mijn eerste jointje gerookt.......Ik zou het geweldig vinden om Irene weer eens te zien en te spreken, maar kan haar helaas niet meer terug vinden. Als iemand weet waar zij uithangt zou ik dat graag willen horen!

Instituut voor Hoger Beroep..., 1970

?