Instituut St. maria voor u.l.o.

schietbaanlaan, rotterdam in Rotterdam, ( Toon op kaart )

6 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Instituut St. maria voor u.l.o., blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Instituut St. maria voor u.l.o. foto

Op Instituut St. maria voor u.l.o. vind je 0 klassenfoto’s en 6 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leerkrachten waren : Juff.

Leerkrachten waren : Juff. Weijts, Juff.Hulsman bijgenaamd Hulsbuik), Zuster Benedicta, Zr, Alix, Zr.Aleida, Juff.Simons, Juff.Blankers, en HrA.van Essen (leraar Engels)Ook Hr. van de Berg leraar Scheikunde.. Leuke tijd, vooral 1965-66-67. Op-art jurken, oude pukkels (tassen)lippenstiften in allerlei kleuren/smaken (Ronny Tober zong erover)Beatles,Stones,Monkey's,Beach Boys, Thuis party's, Flower Power en schriftelijk eindexamen in de Diergaarde Blijdorp, in de Riviera Hal, lange rijen rieten stoeltjes en op de achtergrond het geschreeuw van de brulapen. Leuke tijd.Van de leerkrachten weet ik dat onze Engelse leraar ergens in Groningen lesgeeft (of daar met pensioen ?) en Juff.Blankers nog in R'dam woont. Alle anderen zijn overleden (Juff. Weijts op hoge leeftijd) groeten.

Instituut St. maria voor u...., 1963

Eindexamen in het Flower Power Jaar 1967 in de Riviera Hal van Diergaarde Blijdorp.

Eindexamen in het Flower Power Jaar 1967 in de Riviera Hal van Diergaarde Blijdorp. Lange rijen rieten stoeltjes en op de achtergrond geluiden van de brulapen.Fantastisch ! Iedere pauze lekker in de zon door de diergaarde struinen, langs de tijgers de leeuwen enz. Prima lokatie voor een examen! Nadat we mondeling examen gehad hadden (in Spes Bona bij Breeplein in R'dam Zuid) begonnen de feestjes thuis. Mijn vriendinnen en ik onderling gaven elkaar allemaal rozen (waren met dat warme weer soms 1 gulden per bos , dus iedereen rijkelijk in de flowers.

Instituut St. maria voor u...., 1963

Tweeling wil en ????? Kwak Jeanne van de putten.

Tweeling wil en ????? Kwak Jeanne van de putten

Instituut St. maria voor u...., 1950

?