Instituut PONT

Breestraat in Leiden, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Instituut PONT, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Instituut PONT foto

Op Instituut PONT vind je 1 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Ik bewaar goede herinneringen aan de directrice, een kleine dame met een knot en een leraar handelswetenschappen, de rechterhand van de directrice.

Ik bewaar goede herinneringen aan de directrice, een kleine dame met een knot en een leraar handelswetenschappen, de rechterhand van de directrice. Wij gingen met de hele klas theedrinken bij de directrice, ze woonde in Oegstgeest. Vond de typelessen het leukst, kon je gezellig naar buiten kijken. Verder waren het kleine bedompte klaslokalen. De school vond ik niet leuk en ik heb volgens mij meer gespijbeld dan dat ik op school kwam. Heb uiteindelijk het schooljaar wel succesvol kunnen afsluiten.

Instituut PONT, 1967

Ik herinner me: weinig lesuren die ook vaak niet doorgingen.

Ik herinner me: weinig lesuren die ook vaak niet doorgingen... En de rest van de tijd brachten we door in de V&D. Toch 'geslaagd' of wat daarvoor kon doorgaan: een jaar na het examen viel er nog een diploma in de brievenbus... Namen die ik nog ken zijn: Leila, Anne Marleen, Djin, Ineke, Sharon en dan houdt het bijna wel op. Wat heb ik er geleerd: steno... ja wie kent het nog. En typen op vooroorlogse apparaten. Ik herinner me trouwens ook een aan alcohol verslaafde lerares, zij ging ieder kwartier de klas uit voor een slokje.

Instituut PONT, 1987

Duurde maar een jaar, heb weinig les gehad en vond het er niet echt leuk! Wel leuke meiden in de klas.

Duurde maar een jaar, heb weinig les gehad en vond het er niet echt leuk! Wel leuke meiden in de klas... Lynn, Anita, Elsbeth. Na deze school had ik het wel gehad met de schoolbanken en ben ik gaan werken.

Instituut PONT, 1989

?