Instituut Berber Hoogkamer

Pieterstraat 11 in Utrecht, ( Toon op kaart )

29 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Instituut Berber Hoogkamer, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Instituut Berber Hoogkamer foto

Op Instituut Berber Hoogkamer vind je 14 klassenfoto’s en 29 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Geintegreerde Dagopleiding Schoonheidsverzorging, in 2 jaar alle mogelijke cursussen bij elkaar.

Geintegreerde Dagopleiding Schoonheidsverzorging, in 2 jaar alle mogelijke cursussen bij elkaar. Bijzondere tijd!

Instituut Berber Hoogkamer, 1990

STIVAS EN CIDESCO Leuke tijd veel geleerd.

STIVAS EN CIDESCO Leuke tijd veel geleerd. Ik heb een lange tijd een eigen salon gehad, nu ben ik drogist en eigenaar van Drogisterij Parfumerie Eva te Hilversum.

Instituut Berber Hoogkamer, 1988

vreselijk veel lol met massagelessen en het eindeloze gefriemel met manicure en dan dat verschrikkelijke electrisch ontharen! Voor mij was het even wennen om weer op school te zitten na diverse jaren gewerkt te hebben, maar ik vond het heel erg leuk.

vreselijk veel lol met massagelessen en het eindeloze gefriemel met manicure en dan dat verschrikkelijke electrisch ontharen! Voor mij was het even wennen om weer op school te zitten na diverse jaren gewerkt te hebben, maar ik vond het heel erg leuk. Heb ook nog 6 jaar een eigen salon gehad, maar door mijn twee kleine kinderen en mijn baan ernaast, werd het echt te druk. Leuke herinnering!

Instituut Berber Hoogkamer, 1987

?