Instituut Bender (ULO/MAVO)

Oude Binnenweg; later Vondelweg in Rotterdam, ( Toon op kaart )

165 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Instituut Bender (ULO/MAVO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Instituut Bender (ULO/MAVO) foto

Op Instituut Bender (ULO/MAVO) vind je 33 klassenfoto’s en 165 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Eerste 3 jaar van de lagere school.

Eerste 3 jaar van de lagere school

Instituut Bender (ULO/MAVO), 1959

Gek veel weet ik niet meer uit die tijd, maar het fietsen van Hillegersberg naar de Binnenweg in weer en wind weet ik nog goed.

Gek veel weet ik niet meer uit die tijd, maar het fietsen van Hillegersberg naar de Binnenweg in weer en wind weet ik nog goed. Vaak samen met Hans de Groot en dan ook wel eens op een fiets wanneer er een een lekke band kreeg onderweg. Ook herinner ik me aan Marcilla ........ (uit Vlaardingen ?) waar ik straal verliefd op was.

Instituut Bender (ULO/MAVO), 1961

Wat ongelofelijl lang geleden.

Wat ongelofelijl lang geleden. Ik weet er niet zo gek veel meer van, wel een paar namen van medeleerlingen: Peter Kooy, Rob Verbeek, Eric v.d. Kooi, Coby Kunst, Marijke Lafeber, een paar jaar m´n vriendinntje, Annelies Schut. De leraren zullen denk ik wel niet meer leven . . .:meneer van Wieringen, juffrouw de Vries en natuurlijk juffrouw Schreuder.

Instituut Bender (ULO/MAVO), 1955

?