Institut Catholique Paris

22, Rue d"Assas in Parijs, ( Toon op kaart )

9 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Institut Catholique Paris, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Institut Catholique Paris foto

Op Institut Catholique Paris vind je 0 klassenfoto’s en 9 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Na mijn au-pair tijd in Engl ( Loughton College in Essex for the Lower Cambridge Certificate) als au-pair naar Parijs .

Na mijn au-pair tijd in Engl ( Loughton College in Essex for the Lower Cambridge Certificate) als au-pair naar Parijs . Cursus Frans aan deze school. Namen die in me opkomen, Margrit, Martine, Annette.

Institut Catholique Paris, 1976

Tijdens mijn au pair tijd een cours gevolgd, in de klas met Heleen Hennink, les van Mme.

Tijdens mijn au pair tijd een cours gevolgd, in de klas met Heleen Hennink, les van Mme. Geva. Ik kwam ook veel in de Mission Hollandaise. Erg leuke tijd ! En ik ben nog op zoek naar Vivian, maatschappelijk werkende van de Mission, die begon daar in dezelfde maand.

Institut Catholique Paris, 1977

1 jaar Franse les was genoeg om in Frankrijk te blijven hangen! Kontakt met Claar, Sjoukje en Nancy, ontmoet tijdens het Parijse nachtleven!.

1 jaar Franse les was genoeg om in Frankrijk te blijven hangen! Kontakt met Claar, Sjoukje en Nancy, ontmoet tijdens het Parijse nachtleven!

Institut Catholique Paris, 1989

?