Inspecteur J. van der Worpschool

Tormetilstraat in Landsmeer, ( Toon op kaart )

232 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Inspecteur J. van der Worpschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Inspecteur J. van der Worpschool foto

Op Inspecteur J. van der Worpschool vind je 39 klassenfoto’s en 232 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Leuke tijd gehad.

Leuke tijd gehad.We waren altijd aan het koppen met een tennisbal in het fietsenhok. Kan me niet veel meer herrinneren,alleen weet ik nog Scholte die zo goed kon vertellen over Duimpje.Schitterend.En kreeft,wat kon je hem lekker kwaad maken.Klasgenoten die ik me nog kan herrinner zijn Cor van Os,Babs Veen mn eerste liefde,wel leuk.Yvonne en haar broer? Leuke tijd. Ik heb sinds een paar weken een geheime aanbidder,likt me heel leuk,dus mail me gerust.Lijkt me fantastisch om over die tijd te praten.Doe je het??

Inspecteur J. van der Worps..., 1953

De hoofdonderwijzer, meester Vooren had als bijnaam "Kreeft".

De hoofdonderwijzer, meester Vooren had als bijnaam "Kreeft". Telkens als hij boos werd, en dat gebeurde nogal veel, liep hij rood aan. In de 5de en 6de klas zat ik in het schoolkorfbalteam. Beide jaren werden we schoolkorfbalkampioen. Verder weet ik nog over de schoolreisjes naar Enkhuizen (Vlieg er eens uit) en naar Oisterwijk in de molen.

Inspecteur J. van der Worps..., 1968

In de pauze snoep halen bij Roele in de Dorpstraat.

In de pauze snoep halen bij Roele in de Dorpstraat. Roken onder de Gorteslootbrug Proberen tijdens slagbal de bal over de Wederikstraat te slaan en nog veel meer.

Inspecteur J. van der Worps..., 1967

?