Insingerschool

Moerbergplantsoen in IJmuiden, ( Toon op kaart )

173 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Insingerschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Insingerschool foto

Op Insingerschool vind je 27 klassenfoto’s en 173 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Juf Geerlofs in de eerste, juf (Els) van Es in de 2e, met zijn allen naar haar bruiloft op 8 nov.

Juf Geerlofs in de eerste, juf (Els) van Es in de 2e, met zijn allen naar haar bruiloft op 8 nov. '72 in Warnsveld en Zutphen (dat ik dat nog weet !), Juf (Anneke) van der Molen in de 3e en wederom Juf (toen) Barendse-van Es in de 4e, daarna sloot de school. Namen: John Jung, André Verwoerd, Jack Gouda, Frank Stolk, Annet Anker, Annet Hoek, Ton van Tunen, Eugène van Roden, René van Henten, John? Stoker, enz.

Insingerschool, 1971

Het klasje van meneer De Korte, waarin een twaalftal 'bevoorrechten' zat dat zich mocht/kon voorbereiden op het voortgezette onderwijs: in mijn geval de Creutzberg MULO.

Het klasje van meneer De Korte, waarin een twaalftal 'bevoorrechten' zat dat zich mocht/kon voorbereiden op het voortgezette onderwijs: in mijn geval de Creutzberg MULO. Heel anders dan die gasten die nog een jaar extra op school bleven om vervolgens te (moeten) gaan werken. Ze mochten de bel luiden en de melk rondbrengen.

Insingerschool, 1953

Juf Houtsma in de eerste klas , de liefste juf die ik me kan herrinneren.

Juf Houtsma in de eerste klas , de liefste juf die ik me kan herrinneren. Juf zwemmer in de tweede klas een kreng. Juf Dickhout die altijd inviel , en haar man was sinterklaas. Meneer schutte Meneer Seling daar moest je eucaliptus menthol voor halen bij de sigarenboer . Ik mocht op maandag altijd spaargeld ophalen en tellen en op het postkantoor spaarzegels van halen. Gat was in de houtmanstraat en dan liep je langs Butter de slager en daar stond dan een koe die geslacht moest worden.

Insingerschool, 1953

?