Inservice Z-opleiding Hendrik van Boeijenoord

Burgm. Both. Lohmanweg 8 in Assen, ( Toon op kaart )

112 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Inservice Z-opleiding Hendrik van Boeijenoord, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Inservice Z-opleiding Hendrik van Boeijenoord foto

Op Inservice Z-opleiding Hendrik van Boeijenoord vind je 3 klassenfoto’s en 112 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een jaarje Koekoek, later verhuisd naar nieuwbouw, paviljoenshoofd Peter.

Een jaarje Koekoek, later verhuisd naar nieuwbouw, paviljoenshoofd Peter. Stoeien met Andre en Bertil; fijn praten met 'mijn' Annie. Ik woonde in de 'zusterflat' (als een van de weinige jongens.....) en had verkering met Anneke Bos. Wie kent haar nog?

Inservice Z-opleiding Hendr..., 1976

Leuke tijd gehad, ontzettend veel gelachen.

Leuke tijd gehad, ontzettend veel gelachen. Met name in de Hermelijn-tijd, maar ook daarna op de Waterhoen.Margret, Janny, Wineke,enz.

Inservice Z-opleiding Hendr..., 1979

We gingen 1 dag per week naar de opleiding ik werkte op de Meeuw en ik kan me Wilma Zuur nog herinneren en Ingrid en Wilco en Eddy.

We gingen 1 dag per week naar de opleiding ik werkte op de Meeuw en ik kan me Wilma Zuur nog herinneren en Ingrid en Wilco en Eddy. Ik kwam tegelijk met Boukje en Geesje op de Meeuw werken.Bert-Jan ben ik wel eens een keer tegen gekomen in Oostenrijk. Herman was ons locatie hoofd.

Inservice Z-opleiding Hendr..., 1975

?