Indonschool

wilhelminapark in Apeldoorn, ( Toon op kaart )

17 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Indonschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Indonschool foto

Op Indonschool vind je 10 klassenfoto’s en 17 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

onze leraar meneer van der meer dat was een leuke tijd vrijdags zaal leuke schoolfeesten bij hem thuis.

onze leraar meneer van der meer dat was een leuke tijd vrijdags zaal leuke schoolfeesten bij hem thuis

Indonschool, 1970

Het was in mijn herinnering best een leuke en goede school.

Het was in mijn herinnering best een leuke en goede school. Juf, Dekker kwam mijn wel eens ophalen.!IK wilde soms niet naar School. Als kind ben ik van nature een denker en een dromer. De denker in mij was altijd meer naar buiten gericht en de dromer hield ik voor mezelf. Bij het volwassen worden ben ik eerst mijn denker gaan ontwikkelen.In die periode leerde ik te leven van binnenuit, eerlijk naar mezelf kijken en trouw zijn aan mezelf, vertrouwend op mijn intuïtie. Ik omschrijf dit als ontdekkend en koerszoekende leven. als zelfstandig ondernemer in een detachering branche. Gelukkig getrouwd en pracht van een dochter van 9 jaar. Al is mij leven niet altijd over rozen gegaan Het is niet dat ik mijn leven nu echt persé wil veranderen. Het is niet slecht zoals het nu is, het is zelfs goed zoals het nu is. Er zal altijd wel iets zijn dat het minder aangenaam maakt en dat doet je achteraf beseffen dat het toch nog allemaal meevalt. Het ergste vind ik mensen verliezen.

Indonschool, 1966

In de eerste klas zat ik bij jufvrouw Dekker,het enige weet ik dat ik als eerste de tafel van 1 tot 10 kon en een potloot kreeg.

In de eerste klas zat ik bij jufvrouw Dekker,het enige weet ik dat ik als eerste de tafel van 1 tot 10 kon en een potloot kreeg. Derde klas was jufvrouw terwel daar weet ki weinig van. Vierde klas was bij meneer van Kooten,hier mocht je een muziekinstument spelen en ik deed een blokfluit. En toen meneer van kooten vader werd vertelde hij een verhaal van moos en een hele grote auto dat duurde wel een paar dagen dat verhaal. Daarna bij meneer Nijdam en die werd ziek toen kregen wij een andere leraar of jufvrouw wie dat was dat weet ik niet meer. Maar op de vrijdag morgen was er altijd zwemmen en s'middags een film of een toneelstuk van een of andere klas. Maar verder heb ik goede herrinderingen aan de indonschool.

Indonschool, 1965

?