In de Veste

Noorderstraat in Edam, ( Toon op kaart )

161 scholieren

Bekijk de volledige pagina van In de Veste, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

In de Veste foto

Op In de Veste vind je 41 klassenfoto’s en 161 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Herinneringen van deze school? Juf Ria bij de kleuters (het Klauterrek heette dat toen nog), Loes vd Wielen, Cor Mulder en Adrie Schut.

Herinneringen van deze school? Juf Ria bij de kleuters (het Klauterrek heette dat toen nog), Loes vd Wielen, Cor Mulder en Adrie Schut. Die altijd wel ergens 'gek' van werd en horentjes van z'n haren draaide. Leuke school!

In de Veste, 1981

Lang geleden.

Lang geleden. Ik herinner me Wanda Kleiss in de eerste, Juf Herberichs-Kok in de tweede geloof ik, Rene Aptroot, Cor Mulder, Coen Schaap, Ron van de Velde, Adrie-waarvan-ik-de-achternaam-ben-vergeten en vast nog wel een paar andere onderwijzers in de 6e klas. Ik ben er laatst langs gelopen en ontdekte dat het schoolgebouw helemaal niet meer bestaat. Vreemd idee. Zou het allemaal wel echt gebeurd zijn?

In de Veste, 1977

hoofd van de school heette hr.

hoofd van de school heette hr.zwalfe,die woonde naast de school. Als je moest nablijven speelde hij op zijn cello. juffrouw porte gaf daar les. Ik heb bij juffrouw Slecht in de klas gezeten.Favoriete bezigheden in speelkwartier was knikkeren en bokkie springen

In de Veste, 1953

?