Immanuelschool, lagere christelijke schoole

Burg. de Zeeuwstraat in Ridderkerk, ( Toon op kaart )

73 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Immanuelschool, lagere christelijke schoole, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Immanuelschool, lagere christelijke schoole foto

Op Immanuelschool, lagere christelijke schoole vind je 14 klassenfoto’s en 73 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

met fotoos van klas 3, 4 en 5.

met fotoos van klas 3, 4 en 5

Immanuelschool, lagere chri..., 1967

In de 2e klas kwam ik hier op school, bij juffrouw van de Weijde in de klas, volgens mij de moeder van Albert.

In de 2e klas kwam ik hier op school, bij juffrouw van de Weijde in de klas, volgens mij de moeder van Albert. 3e klas bij juffrouw van 't Hoff, 4e klas bij mr. de Zeeuw, een aardige lieve man. De 5e klas bij mr. van de Jagt, die was erg stoer, en leuk.

Immanuelschool, lagere chri..., 1966

zat in de klas bij Yvonne, Carla, Margreet, Joke, Hedda, Netta, Trudy, Josephine, Marjan, Constance, Wout, Wouter, Rik, Tony, Jan, Janny Theo, Hans, Johan en nog veel meer die ik vergeten ben.

zat in de klas bij Yvonne, Carla, Margreet, Joke, Hedda, Netta, Trudy, Josephine, Marjan, Constance, Wout, Wouter, Rik, Tony, Jan, Janny Theo, Hans, Johan en nog veel meer die ik vergeten ben.. oa de eerste klas bij Bezemer, 2: de Gier-Dubbeldam, 3: vd Weijden, 4: Bakker, 5: de Gier en 6 vd Sluijs

Immanuelschool, lagere chri..., 1967

?