Immanuelschool Chr. Basisschool (Slotermeer)

Jan de Louterstraat 40 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

504 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Immanuelschool Chr. Basisschool (Slotermeer), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Immanuelschool Chr. Basisschool (Slotermeer) foto

Op Immanuelschool Chr. Basisschool (Slotermeer) vind je 130 klassenfoto’s en 504 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Stom was, toen dat een jongetje achter me in mijn schriftje kladde en ik kreeg de schuld slordig te zijn.

Stom was, toen dat een jongetje achter me in mijn schriftje kladde en ik kreeg de schuld slordig te zijn. Ik zat maar kort op deze school omdat ik zou gaan verhuizen naar buitenveldert. Leo Zoeter was mijn vaste vriendje. En Rietje Boertien mijn hartsvriendinnetje, hoe zou het toch met hen zijn gegaan?

Immanuelschool Chr. Basissc..., 1961

Ik verhuisde in 1964, maar ik ‘hoor’ bij de lichting tot 1966.

Ik verhuisde in 1964, maar ik ‘hoor’ bij de lichting tot 1966. Een lange, donkerharige juf (mevrouw Dullemond?) leerde ons ontleden: ze sprong voor het bord met de wezensvragen: Wie doet er wat? Onderwerp! Wat doet ie? Gezegde! Ik heb er mijn leven lang al plezier van. Er zaten twee Anneke's in mijn klas waarvan er een in de molen woonde. Nelleke Hoogendam, Jan Hoogendam, Katrientje Ferweda (altijd lachend op dat hele kleine fietsje) Ada, Simone, Johan Reinders; we zaten bij elkaar in de klas vanaf de kleuterschool Klein Duimpje. Daar leerden we een liedje: Hoger dan de blauwe luchten en de sterretjes van goud. Maar ik dacht dat het Hoogendam de blauwe luchten... was en zong dat ook en keek dan bewonderend naar Nelleke: zij had het voor elkaar: elke dag werd ze toegezongen en ze bleef daar heel gewoon onder!

Immanuelschool Chr. Basissc..., 1960

vervelende leraar in de 4e klas en een maand weg met de 5e of 6e klas met de leraar Seitsma? (geen aardige man) Maar ik zal zelf ook wel geen lieverdje geweest zijn.

vervelende leraar in de 4e klas en een maand weg met de 5e of 6e klas met de leraar Seitsma? (geen aardige man) Maar ik zal zelf ook wel geen lieverdje geweest zijn.

Immanuelschool Chr. Basissc..., 1954

?