Immanuel

Ten Holtheweg 3 B in Steenwijkerwold, ( Toon op kaart )

129 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Immanuel, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Immanuel foto

Op Immanuel vind je 19 klassenfoto’s en 129 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Mijn lievelingsjuffen waren Juffrouw Bulten van de kleuterschool en juffrouw Sannie Vos in klas 1.

Mijn lievelingsjuffen waren Juffrouw Bulten van de kleuterschool en juffrouw Sannie Vos in klas 1. Ze noemde mij altijd "knoeipotje": we schreven nog met kroontjespen en inkt! In de 2e klas klikte het niet tussen Juf. Fichtmuller en mij. Van meester Henneveld leerden we zingen en meester Zeelte was erg streng. In de 6e klas natuurlijk meester Klaassen. Vooral van het schoolkamp in Appelscha in "Us Blau Hiem" genoot ik. Carla, Alineke, Geertje, Janny, Henny, Vrouwkje, Jenny, dat waren mijn vriendinnen. En Hendrik was mijn beste vriend! De reunie in 1997 was geweldig!

Immanuel, 1959

Echt fijne herinneringen heb ik niet aan deze school, maar wil toch even laten weten dat ik er nog ben en dat het prima met me gaat.

Echt fijne herinneringen heb ik niet aan deze school, maar wil toch even laten weten dat ik er nog ben en dat het prima met me gaat.

Immanuel, 1974

De school heette toen nog: School met de Bijbel.

De school heette toen nog: School met de Bijbel. Namen van toen: Hillie Kiekebos, Gea Winters, Lammie Winters, Luc Verbeek, Tiemen Zwolle,e.a.

Immanuel, 1963

?