IJsseloord ULO

Honigkamp in Arnhem, ( Toon op kaart )

167 scholieren

Bekijk de volledige pagina van IJsseloord ULO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 42
  • Schoolgenoten 167

Op IJsseloord ULO vind je 42 klassenfoto’s en 167 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 138

Een kleine school, d.w.z. onge...

Een kleine school, d.w.z. ongeveer 225 leerlingen. Ik heb een leuke periode beleefd op deze school. Eerst heb ik MULO A gedaan en later aanvullend B. Daarna de Kweekschool. Na mijn diensttijd ben ik begonnen als docent op sg Vredenburg, later Maarten van Rossem en tegenwoordig Lorentz College locatie Maarten van Rossem. Leraren op de IJsseloord ULO die ik mij nog kan herinneren zijn de heren van de Weerd, wiskunde, Gerritsen, wiskunde, Jansen van Galen, wiskunde, van Zon handelsrekenen en boekhouden, Lindenburg, natuurkunde. De dames Haan en VIsser spreken mij ook nog wel aan. Zij gaven resp. Frans en Nederlands.

2003, Nico

heb goede herinneringen aan de...

heb goede herinneringen aan deze school. de leraren Aalbers en Reugebrink (tekenen) Jansen van Gaal (dir)De dames Groeneveld, Visser en Haan (bij ons bekend als haantje)namen van leerlingen Corrie Hoogen Zwaantje Homan, Rieks Bronkhorst, Cas, Rene, Hettie Arends

2003, Deleted

Ik zat op deze school, daarna ...

Ik zat op deze school, daarna 'moesten' we naar het 'Thorbecke'. (fusie??) In de 3e zat ik naast Willy Beumer. Dikke pret. Ik heb met haar nog steeds contact. Het was een leuke, kleine school.

2003, Deleted
?