IJsselmondeschool

Hoeksewaardweg 38 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

4 scholieren

Bekijk de volledige pagina van IJsselmondeschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

IJsselmondeschool foto

Op IJsselmondeschool vind je 0 klassenfoto’s en 4 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

mijn eerste schooljaar daar was in de derde klas bij meester klarenberg die heb ik mee gemaakt tot en met de vierde klas,daarna een hoofdmeester weet naam niet meer tot en met de zesde klas.

mijn eerste schooljaar daar was in de derde klas bij meester klarenberg die heb ik mee gemaakt tot en met de vierde klas,daarna een hoofdmeester weet naam niet meer tot en met de zesde klas.in de klas zaten namen die ik nog weet.o.a henk collee- willem schipper-dik -houting-arie van delft -henk speet-dik emster- willem van dillen en de meisjes o.a.-sientje kroon-nellie ellenbroek-betsie schaafsma daarna herinner ik mij nog het zevende leerjaar met meester blok dat was op een andere school aan het einde van de toenmalige speeltuindat was het schooljaar 41/42

IJsselmondeschool, 1939

We hadden een leraar in de 3e klas die noemden we "happie zuurkool".

We hadden een leraar in de 3e klas die noemden we "happie zuurkool". dat was in de oorlog. we hadden een meester die ook boeken schreef maar in de oorlog gefussieerd is.

IJsselmondeschool, 1937

Ik herrinner mij meester Praire nog, daar kregen ik les van de drie laatste jaren (klas 4, 5 en 6).

Ik herrinner mij meester Praire nog, daar kregen ik les van de drie laatste jaren (klas 4, 5 en 6). In de lagere klassen had ik meester Kramer. De hoofdmeester heette Breur. Rond 2004 heb ik nog contact gehad met Corrie Willems, die toentertijd in mijn klas zat. Het was erg leuk om weer eens bij te praten. Ik herrinner mij nog Marietje Klomp, Truusje, Lenie, Jopie, Keesje, Evert en Gerrit Schipper. Ik zou het leuk vinden om weer eens met deze mensen of anderen uit mijn klas van toen, waar ik de naam niet meer van weet, in contact te komen.

IJsselmondeschool, 1944

?