Ichtus MAVO

Henry Dunantweg in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

482 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ichtus MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ichtus MAVO foto

Op Ichtus MAVO vind je 79 klassenfoto’s en 482 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Geschiedenis van Vervoorn altijd gekke les.

Geschiedenis van Vervoorn altijd gekke les.Hoi Petra wat onwijs leuk die foto met alle handtekeningen.Ik heb van jou nog een pasfoto in m'n fotoalbum.We hadden een leuke tijd. Zoals je ziet heb ik door heel Nederland op school gezeten.Maar ik woon nu in Roelofarendsveen.Weer lekker terug in het westen.

Ichtus MAVO, 1980

Mijn herinneringen aan de Ichthus zijn er nog veel.

Mijn herinneringen aan de Ichthus zijn er nog veel. Persoonlijk denk ik nog wel eens terug aan van der Steen van biologie van wie ik nog wel eens drie lessen geschorst werd omdat ik zat te lachen om vastgelijmde vogels. Ook Butter voor Frans, ach gossie die man... Poort voor Duits die er op ludieke wijze achter kwam dat de luistertoets niet uit keiharde hardrock bestond. Hoff voor aardijkskunde bij wie je in de klas leuk met de bankjes kon schuiven. Voor economie Versseur op sandalen en geitewollen sokken :( Of voor tekenen van Leeuwen (achter de meiden vd klas aan) ov van (v)Wingerden die naakte vrouwen tekende. En wie kent die "Good Old" Dingemans van Natuurkunde nog, Do I say more ... Hubo voor de concierge taken, tja wat een herinneringen. Leuk trouwens om de mij bijgebleven herinneringen terug te lezen bij anderen... Enne Hey die Marcel, leuk iets van jou weer te horen...

Ichtus MAVO, 1981

1 jaar om myn mavo3 diploma tehalen ging met de motor naar school.

1 jaar om myn mavo3 diploma tehalen ging met de motor naar school

Ichtus MAVO, 1981

?