Ichtus

Lekstraat in Rozenburg, ( Toon op kaart )

101 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ichtus, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ichtus foto

Op Ichtus vind je 11 klassenfoto’s en 101 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Niet lang op deze school gezeten, ging over in een andere en toen ben ik niet mee gegaan.

Niet lang op deze school gezeten, ging over in een andere en toen ben ik niet mee gegaan. Wel leuke tijd gehad, met de juffrouw in de eerste klas die ging trouwen.

Ichtus, 1982

Een leuke tijd en de herinneringen komen langzaam bovendrijven , daarom het plan om in 2004 een reunie te organiserenv an de 6e klas van toen.

Een leuke tijd en de herinneringen komen langzaam bovendrijven , daarom het plan om in 2004 een reunie te organiserenv an de 6e klas van toen. Wie weet er nog namen en adressen ?

Ichtus, 1970

Een deel van mijn lagere school-periode heb ik in het ziekenhuis doorgebracht vanwege kanker.

Een deel van mijn lagere school-periode heb ik in het ziekenhuis doorgebracht vanwege kanker. Ik kan mij herinneren dat de hele klas is langs geweest. Verder: schoolreis naar het Dolfinarium. Ik liep op krukken en ben praktisch de hele dag door meester Dan Putter op zijn rug meegesjouwd. Af en toe zie ik Dan en zijn vrouw Marina. Hij is het gesjouw niet vergeten... Afgelopen zomer hebben we voor de 2e keer reunie van de zesde klas gehad. Was weer erg gezellig.

Ichtus, 1973

?