Ichthusschool

Brandakkerstraat 2 in Assendelft, ( Toon op kaart )

61 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ichthusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 61

Op Ichthusschool vind je 9 klassenfoto’s en 61 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 44

Na onze verhuising in '87 kwam...

Na onze verhuising in '87 kwam ik in groep 4 terecht bij: Nicole (toen hartsvriendin..), Corina, Annamarie, Guylaine(?),Monique en Bart etc. Het was heel gezellig. De school zelf was heeeeel erg saai qua lesstof!!! met hele vreemde leraren. meester ernst, john, martin, juf ingrid, pieta (iedereen deed het met elkaar hoorde ik achteraf) Nadat er voor mij besloten werd dat het beter was dat ik na de verhuizing toch maar een jaartje moest blijven zitten kwam ik bij Ewoud B, Ingrid B, Patricia B (kwam veel er later bij), Arjan B,en Richard B (was toen heel boos op mij over de musical..;-) in de klas

2003, marleen

Een gezellig klein schooltje w...

Een gezellig klein schooltje waar iedereen elkaar kende. Als ik er aan terug denk dan zijn de eerste dingen die me te binnen schieten o.a. de Mini en de pepermuntjes van Juf Piso en de sterke verhalen van meester van der Valk.

2003, Rein

Heel leuke tijd gehad, eerst i...

Heel leuke tijd gehad, eerst in noodlokalen vlakbij de oude melkfabriek/school Zuid. In de laatste 2 klassen in de nieuwbouw. Juf Piso, meester van der Valk. M'n zus zat twee klassen lager. Leuk wat van haar klasgenoten te zien. In 1995 was er een reunie, bijna onze hele klas was daarbij aanwezig. In deze schooltijd veel met Rein opgetrokken.

2003, Deleted
?