Ichthusschool

Hilversumse Meent in Hilversum, ( Toon op kaart )

163 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ichthusschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ichthusschool foto

Op Ichthusschool vind je 17 klassenfoto’s en 163 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Meester Tiemen kan ik mij goed herineren, Ik zie hem nog wel eens in de meent rond lopen (of fietsen) daar ik nog steeds in de meent woon.

Meester Tiemen kan ik mij goed herineren, Ik zie hem nog wel eens in de meent rond lopen (of fietsen) daar ik nog steeds in de meent woon.

Ichthusschool, 1980

Wordt er nog steeds op de oranje daken geklommen en gerolschaatst? En ruiken de gangen nog net zo als vroeger? En is er nog een zandtafel en een watertafel? Wordt er nog schoolmelk gedronken? .

Wordt er nog steeds op de oranje daken geklommen en gerolschaatst? En ruiken de gangen nog net zo als vroeger? En is er nog een zandtafel en een watertafel? Wordt er nog schoolmelk gedronken? ....

Ichthusschool, 1979

Ik kijk met veel plezier terug op deze jaren.

Ik kijk met veel plezier terug op deze jaren. Bij veel klasgenoten heb ik lang in de klas gezeten. Meester Gertjan was vaak een grappenmaker. Juf Janneke en juf Jose waren al weg toen ik van deze school afging, maar ze waren, weet ik nog, mijn favorieten juffen!

Ichthusschool, 1978

?