ICHTHUS school voor M.A.V.O

Irenestraat 26 in Sprang-Capelle, ( Toon op kaart )

247 scholieren

Bekijk de volledige pagina van ICHTHUS school voor M.A.V.O, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

ICHTHUS school voor M.A.V.O foto

Op ICHTHUS school voor M.A.V.O vind je 25 klassenfoto’s en 247 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Elke keer dat ik de klas uit gestuurd werd:) Vooral alle rottigeheid die we uitgehaald hebben.

Elke keer dat ik de klas uit gestuurd werd:) Vooral alle rottigeheid die we uitgehaald hebben. 'LTS voetbal', schoolbank en oja stimpel stapel verliefd zijn op Eelke, De piano men van alles volstoppen in de pauze's, - met een stroomdraad in een stopcontact de stoppen laten springen, waarbij men de scheikundeleraar als bewaker voor de meterkast had gezet, terwijl achter hem de stoppen kapot sprongen. Eigenlijk was het gewoon een hele saaie christelijke school. Maar ze konden ons niet echt meer in toom houden. En dus werd het toch nog erg gezellig.

ICHTHUS school voor M.A.V.O, 1989

jeetje de ichtus.

jeetje de ichtus. wiskunde van vahrenhout, tekenen van Peetoom, muziek van Teeuwen en techniek van Paans. Bolkbenbaas die engels gaf en liedjes speelde op die ouwe gitaar van h`m. de Potter die probeerde orde te houden. Wat een tijd was dat!!

ICHTHUS school voor M.A.V.O, 1991

Leuke tijd gehad, heel erg verliefd geweest heel de school periode op dezelfde gozer.

Leuke tijd gehad, heel erg verliefd geweest heel de school periode op dezelfde gozer... echter niet wederzijds. Veel gelachen. School bestaat inmiddels niet meer, ben laatst nog langs gegaan. Favoriete leraren waren er niet. Kan me nog wel Mevr. Peetoom herinneren van Tekenen en mijn leraar frans (die in mijn laatste jaar overspannen thuis was komen te zitten.) Aparte school, erg gelovig met veel medeleerlingen van de zwarte kousen kerk. Aangezien die thuis niets mochten hebben die voor veel tramelant gezorgd destijds. Namen die ik nog weet van medestudenten zijn: Gerrit Stam, Patrick Pruyzers, Albertine Rozema, Truus van de Mast

ICHTHUS school voor M.A.V.O, 1978

?