Ichthus MULO ULO MAVO

St. Jorisplein 4 in Alphen aan den Rijn, ( Toon op kaart )

346 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ichthus MULO ULO MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 73
  • Schoolgenoten 346

Op Ichthus MULO ULO MAVO vind je 73 klassenfoto’s en 346 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 217

De engelse lessen van Miss Gol...

De engelse lessen van Miss Gold en de lessen van de handwerkjuffrouw. Het zingen voor de klas voor een cijfer bij de heer Van Vliet. Vreselijk vond ik dat. Make a note of it it is very important for your examination van mijnheer Van der Roest

2003, Deleted

Ik heb een jaar extra gedaan, ...

Ik heb een jaar extra gedaan, omdat ik een tijd ziek ben geweest in de derde klas. Ik denk aan meneer Verbree. Meneer de Wolf, die ik na jaren weer ontmoet heb, meneer Engelberts en juffrouw Kuitert, meneer Bikker en natuurlijk meneer Verra! Ik vond het jammer, dat na 1 jaar op deze school gezeten te hebben de school gesplitst werd vanwege de nieuwe. De andere leraar op de klassenfoto is meneer van Kuilenburg.

2003, Ellen

Leuke tijd met de Wolf, Engelb...

Leuke tijd met de Wolf, Engelbert, Bikker, Kuilenburg, Blonk, de Bree. Als we vrij hadden gingen we naar de Mebrie. Vlak voor ons examen gingen we slootje springen. Veel gelachen. Veel vrienden, ook een ijzersterk schoolelftal.

2003, Deleted
?