Ichthus MAVO

Duivenwal in Veenendaal, ( Toon op kaart )

326 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ichthus MAVO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 45
  • Schoolgenoten 326

Op Ichthus MAVO vind je 45 klassenfoto’s en 326 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 167

Leraren: den Hartog, Weerdmeester, De Gaag, Renger, Kool, Wisgerhof, den Hollander, Kuik, Karsten, de Vries, Boogaard, Bouterse, enz.

Leraren: den Hartog, Weerdmeester, De Gaag, Renger, Kool, Wisgerhof, den Hollander, Kuik, Karsten, de Vries, Boogaard, Bouterse, enz.

2002, Corrien

Her eerste jaar doorgebracht in het noodonderkomen aan de Beatrixstraat.

Her eerste jaar doorgebracht in het noodonderkomen aan de Beatrixstraat. Daarna verhuizing naar de houten noodschool aan de Geerseweg en tenslotte nog 2 jaar in het nieuwe Ichthus gebouw aan de Westersingel. Hoofd van de school: Meneer de Vries, alias "de kromme knoest". Dan had je nog juffrouw Langeler. Zij gaf een elf als een werkstuk foutloos was en netjes! Andere namen: Meneer Groen, Meneer Knoppert (mit doppelten p), juffrouw Schut, meneer van de Poel (later getrouwd met juffrouw Schut). Meneer Rijnbach ("gymleraar").

2002, Deleted

met leeraren zoals v Amerongen, Santifort, Buitenhuis, Kramer, bosch, kraay, Timmer de grote en de kleine de graaf, schoeman en nog veeeeeel meer.

met leeraren zoals v Amerongen, Santifort, Buitenhuis, Kramer, bosch, kraay, Timmer de grote en de kleine de graaf, schoeman en nog veeeeeel meer..echt super!!

2002, Deleted
?