Ichthus College (MAVO/HAVO/VWO)

Doorneberglaan in IJmuiden, ( Toon op kaart )

798 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Ichthus College (MAVO/HAVO/VWO), blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Ichthus College (MAVO/HAVO/VWO) foto

Op Ichthus College (MAVO/HAVO/VWO) vind je 149 klassenfoto’s en 798 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

***************************.

***************************

Ichthus College (MAVO/HAVO/..., 1974

Ik heb hier echt een leuke 3 jaar gehad, ze waren zo om! Het eerste dat altijd in mij opkomt als ik aan de school terugdenk is het stripverhaal in de brugklas van de schepping dat we van Mosselaar mochten maken.

Ik heb hier echt een leuke 3 jaar gehad, ze waren zo om! Het eerste dat altijd in mij opkomt als ik aan de school terugdenk is het stripverhaal in de brugklas van de schepping dat we van Mosselaar mochten maken. Samen met Marjon. Ik kan mij alleen nog maar herinneren dat we lachten, giechelden en de slappe lach hadden.

Ichthus College (MAVO/HAVO/..., 1982

Zat op deze school na het behalen van MAVO-diploma in Driehuis.

Zat op deze school na het behalen van MAVO-diploma in Driehuis. Zelfs voorzitter leerlingenraad en redacteur schoolkrant geweest. Liep altijd op klompen en breidde mijn eigen truien (jaja, alternatieve tijden). Ondanks streng regime toch veel vrijheid, men zocht duidelijk naar nieuwe grenzen. Heb weinig herinnering aan namen van docenten. Wel hele lieve leraar Duits, die we Hans mochten noemen. Zijn zelfs nog eens met hem een dagje Amsterdam gaan doen waarna we bij hem thuis soep aten. Wel herinnering aan geschiedenisleraar Van Voorst Vader, leuke excentrieke man met broekbinder op de racefiets. Hij heeft mijn liefde voor dat vak wel gestimuleerd. Ben nu zelf historicus, via een deeltijdstudie geschiedenis in Leiden. Muziekleraar Dolf ??, waarmee we nog een werkweek in Rolduc hebben gehad. Canons zingen in de kerk, waar het orgel maar vijftien minuten aan mocht, vanwege brandgevaar. Klasgenoten uit die periode: Margreet Mulder (nog even verkering mee gehad), Richard ??? (uit Haarlem), maar verder willen de namen niet echt te binnen schieten.

Ichthus College (MAVO/HAVO/..., 1978

?