IC Statenkwartier

Van Beverningkstraat 29 in Den Haag, ( Toon op kaart )

18 scholieren

Bekijk de volledige pagina van IC Statenkwartier, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

IC Statenkwartier foto

Op IC Statenkwartier vind je 2 klassenfoto’s en 18 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Een onwijs gezellige klas met Debby Bosveld, Richard vd Oever, Shiero, Patricia Toet (mijn nichtje), Sabine, Fleur, Sebastiaan en nog veel meer.

Een onwijs gezellige klas met Debby Bosveld, Richard vd Oever, Shiero, Patricia Toet (mijn nichtje), Sabine, Fleur, Sebastiaan en nog veel meer.

IC Statenkwartier, 1983

De school werd het LHG (Leerschool van het Haags Genootschap) genoemd.

De school werd het LHG (Leerschool van het Haags Genootschap) genoemd. Het schoollied "hoog boven onze hoofden, hangt de vlag van het LHG. Trouw willen wij haar blijven want zij voert ons recht door zee. Naar het doel van 't grote leven: mens te zijn in wel en wee. Daarom zingen wij tesamen: Hoog de vlag met LHG" nooit vergeten. Ook de maandagochtend wijding niet. Vanaf de 3e klas, bij juffr. Paap. Toen heer Enschede, Hr. Arbouw en Hr. Kamphuis. Bij Frits v.d. Burg in de klas op wie ik een beetje verliefd was. Hij noemde mij Goofelebet. Favoriete meester was dhr. Kamphuis.

IC Statenkwartier, 1959

Ik heb ook op de kleuterschool gezeten, mee gemaakt dat de hekken aan de straat verdwenen en tijdens het sinterklaasfeest kwam zwarte piet altijd uit het luik van het plafond in de gymzaal.

Ik heb ook op de kleuterschool gezeten, mee gemaakt dat de hekken aan de straat verdwenen en tijdens het sinterklaasfeest kwam zwarte piet altijd uit het luik van het plafond in de gymzaal. Wij woonden ook in de Van Beverninckstraat (154 het middenstuk) en herinner me ook de speelgoedzaak Spes en de boekhandel voordat Paagman er kwam zeer goed.

IC Statenkwartier, 1961

?