HvA afdeling HIO

Europaboulevard - later Weesperzijde in Amsterdam, ( Toon op kaart )

87 scholieren

Bekijk de volledige pagina van HvA afdeling HIO, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

HvA afdeling HIO foto

Op HvA afdeling HIO vind je 3 klassenfoto’s en 87 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Goede herinneringen aan de Europaboulevard.

Goede herinneringen aan de Europaboulevard. Vanaf dat we verhuisd waren naar Amstel ben ik niet meer zo vaak geweest... Uiteindelijk na 6,5 jaar afgerond.

HvA afdeling HIO, 1995

Een vak was niet door te komen: "Digitale Signaal Verwerking", dat hadden we dan ook 4 uur achter elkaar, elke week weer.

Een vak was niet door te komen: "Digitale Signaal Verwerking", dat hadden we dan ook 4 uur achter elkaar, elke week weer. En maar schrijven tot je een lamme hand had en er vervolgens nog niets van begrijpen. Maar na 3 (her-)tentamens toch nog het vak gehaald met een 8! Oh ja, regeltechniek was ook zo'n vaag vak :-( De rest was allemaal even gaaf!

HvA afdeling HIO, 1994

Het was altijd zo tof op de Europa Boulevard.

Het was altijd zo tof op de Europa Boulevard... altijd ping pongen en broodjes hamburger... in de pauze Hogere Informatica gedaan... veel vrije tijd... De groeten aan Henk 't Hoofd He Robin Wierenga... heeft echt een crap site gemaakt

HvA afdeling HIO, 1997

?