HvA afdeling Dietetiek

Dr. Meurerlaan 8 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

50 scholieren

Bekijk de volledige pagina van HvA afdeling Dietetiek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

HvA afdeling Dietetiek foto

Op HvA afdeling Dietetiek vind je 3 klassenfoto’s en 50 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

Toen ik begon heette het nog de Prof.

Toen ik begon heette het nog de Prof.Kohnstam Academie, op de Naaldwijkstraat. Nooit als dietist gewerkt, wel in de zorgsector als administratief medewerkster terecht gekomen.Nog steeds contact met 6 anderen van de opleiding waarvan er 1 als dietist werkzaam is.

HvA afdeling Dietetiek, 1983

Na een jaar P&A te hebben gestudeerd, met weinig enthousiasme overigens, besloot ik Voeding en Dietetiek te gaan studeren.

Na een jaar P&A te hebben gestudeerd, met weinig enthousiasme overigens, besloot ik Voeding en Dietetiek te gaan studeren. Gezellig vond ik het niet erg maar de opleiding zelf heb ik wel heel leuk gevonden. Kerensa en ik sloegen ons er wel doorheen. Van de leraren blijft mij met name een gekke scheikundeleraar bij, ik ben zijn naam vergeten maar hij kon mooie verhalen vertellen over bacterien en besmettingen! Riem Osinga staat volgens mij nu nog bekend als de meest "zweverige" lerares, we hebben zelfs een yoga-les van haar gehad die ik vanwege de ontzettende lachbuien nooit meer zal vergeten. Ik had het met name na en buiten school erg druk met sociale activiteiten! De tijd is omgevlogen...

HvA afdeling Dietetiek, 1993

Slecht een half jaar op deze school gezeten.

Slecht een half jaar op deze school gezeten. Toen had ik het wel weer gezien en ben in Wageningen gaan studeren

HvA afdeling Dietetiek, 2001

?