HvA afdeling Dietetiek

Dr. Meurerlaan 8 in Amsterdam, ( Toon op kaart )

48 scholieren

Bekijk het volledige profiel van HvA afdeling Dietetiek, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 3
  • Schoolgenoten 48

Op HvA afdeling Dietetiek vind je 3 klassenfoto’s en 48 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 31

Toen ik begon heette het nog d...

Toen ik begon heette het nog de Prof.Kohnstam Academie, op de Naaldwijkstraat. Nooit als dietist gewerkt, wel in de zorgsector als administratief medewerkster terecht gekomen.Nog steeds contact met 6 anderen van de opleiding waarvan er 1 als dietist werkzaam is.

2003, Deleted

Na een jaar P&A te hebben ...

Na een jaar P&A te hebben gestudeerd, met weinig enthousiasme overigens, besloot ik Voeding en Dietetiek te gaan studeren. Gezellig vond ik het niet erg maar de opleiding zelf heb ik wel heel leuk gevonden. Kerensa en ik sloegen ons er wel doorheen. Van de leraren blijft mij met name een gekke scheikundeleraar bij, ik ben zijn naam vergeten maar hij kon mooie verhalen vertellen over bacterien en besmettingen! Riem Osinga staat volgens mij nu nog bekend als de meest "zweverige" lerares, we hebben zelfs een yoga-les van haar gehad die ik vanwege de ontzettende lachbuien nooit meer zal vergeten. Ik had het met name na en buiten school erg druk met sociale activiteiten! De tijd is omgevlogen...

2003, Deleted

Slecht een half jaar op deze s...

Slecht een half jaar op deze school gezeten. Toen had ik het wel weer gezien en ben in Wageningen gaan studeren

2003, Deleted
?