huygenschool

huygenstraat in Hilversum, ( Toon op kaart )

177 scholieren

Bekijk het volledige profiel van huygenschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 26
  • Schoolgenoten 177

Op huygenschool vind je 26 klassenfoto’s en 177 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 157

Meester Ruiterman, Juf de Pott...

Meester Ruiterman, Juf de Potter

2002, Ad

hele leuke schooltijd gehad, m...

hele leuke schooltijd gehad, mijn man, dochter hebben ook op deze school gezeten. Werd later Van Leeuwenhoekschool. Klasgenootjes waren: Evelien van Kommer, Joke Hovius, Irma van Driesten, Truus Dorland, Arno Hoogeveen, Liesbeth Cornelissen, Riekje de Nooy, Tonnie Theebe, Els van Es.

2002, Dikkie

De liefste leraar was het hoof...

De liefste leraar was het hoofd van de school meester Klaassen, de gekste leraar en vol sterke verhalen was meester Vijver van de 5e klas. Ik heb het ontzettend naar m'n zin gehad op deze school. Ook mijn broertje (Arnoud) heeft op deze school gezeten. Ik was aardig populair en heb geloof ik met elke mannelijk klasgenootje wel 'verkering' gehad wat maar weinig inhield hoor. Maar ja, ik kon zo ontzettend hard rennen dat elke jongen wel 'wat' met mij wou, hahaha. Van veel klasgenoten weet ik helaas de (achter)naam niet meer. Ik heb o.a met deze personen in de klas gezeten: Sandra, Linda, Liesbeth du Pré, Jan Willem Konijneberg, Eric Hogenbirk, Paul.

2002, Deleted
?