Hummeloord, kleuterschool

Columbusweg, Amersfoort in Amersfoort, ( Toon op kaart )

51 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Hummeloord, kleuterschool, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Registreer gratis
  • Klassenfoto’s 9
  • Schoolgenoten 51

Op Hummeloord, kleuterschool vind je 9 klassenfoto’s en 51 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 35

De kleuterschool is wel een he...

De kleuterschool is wel een hele tijd terug in de tijd. Toch zijn er veel namen die ik nog weet: Maria Serhalawan, Jolanda Ham, Jolanda van Schaik, Jaqueline Koekendaal, Paul Oudernaarde en Jos Akkerman en ga zo maar door.

2004, Deleted

Juffrouw Kuik (ooit nog een ki...

Juffrouw Kuik (ooit nog een kinderbijbel van haar gehad).Ze is op latere leeftijd nog getrouwd. Ene juffrouw Veltman??? en een juf genaamd Reina. Namen van kinderen weet ik helaas niet meer. Ik weet nog wel van een ziek meisje in de klas, daar gingen we met de hele groep naar toe en zij zwaaide dan achter het raam.

2004, Lia

Ik weet nog dat Juffrouw veldh...

Ik weet nog dat Juffrouw veldhuizen ging trouwen. We gingen verkleed naar de Sint Joriskerk met de hele school. Er was ook nog een juffrouw van de Hoek. Ik woonde destijds in de Magelhaenstraat. Ik ken Ruud Haaksme, heb zijn broer Rob ± 2 jaar geleden nog gesproken. Af en toe kom ik nog oude buurkinderen van vroeger tegen. Bij mij in de klas zat vroeger Anita van Kouswijk, woonde in de van Randwijklaan. Ze woont in Hooglanderveen en haar dochter heeft bij mijn dochter in de klas gezeten op de basisschool. Nico Brouwer ken ik ook.

2004, Deleted
?