Huizermaat

Huizerweg in Huizen, ( Toon op kaart )

271 scholieren

Bekijk het volledige profiel van Huizermaat, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Registreer je en begin meteen!

  • Klassenfoto’s 10
  • Schoolgenoten 271

Op Huizermaat vind je 10 klassenfoto’s en 271 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

  • Schoolherinneringen 95

Te gekke school. Baaluren, blo...

Te gekke school. Baaluren, blowen in de klas. Er werd altijd gezegd dat al het uitschot van andere scholen op deze school terecht kwam. Niet waar natuurlijk, maar dat gaf de heftige sfeer wel aan. Ging o.a. om met: Bas Verbaas, Floris en Matthijs. Tijd van de Tagrijn, blowen, bandjes, niks doen op school, spijbelen. Gelukkig is het daarna nog goed met me gekomen...

2004, Frank

Ha Karin, ik dok niet dus kan ...

Ha Karin, ik dok niet dus kan niet rechtstreeks met je mailen.********* De laatse jaren waren het leukst. Stephan, leraar Geschiedenis heeft me goed op weg geholpen. Ingrid was mentrice, net als Wout (handarbeid) dat even geweest is. Laatste reuinie was erg leuk. We zijn met Karin, Edu en wat anderen nog een hapje gaan eten.

2004, Hilde

Een paar goeie vriendinnen ler...

Een paar goeie vriendinnen leren kennen, veel vrijheid en mijn eerste grote liefde. Ik kwam van een kleine school en ik moest dus wel even wennen aan de vrijheid. Veel vriendinnen gehad en met een paar heb ik nog contact bv. Ankie Bouwman en Olga Lotze. Ik vond het niet altijd even leuk op deze schoool.

2004, Deleted
?