Huishoudschool Zuilen

Huis ter Zuilenlaan in Utrecht, ( Toon op kaart )

129 scholieren

Bekijk de volledige pagina van Huishoudschool Zuilen, blijf op de hoogte van reünies en vind je klassenfoto’s terug!

In SchoolBANK kun je GRATIS je scholen terugvinden en weer in contact komen met je docenten en schoolgenoten. Log in en begin meteen of registreer je gratis!

Huishoudschool Zuilen foto

Op Huishoudschool Zuilen vind je 54 klassenfoto’s en 129 schoolgenoten. Herken jij ze nog?

Meld je snel aan en kom weer in contact met je oud-schoolgenoten!

Aanmelden

De directrice; Bezemer; voorgevormde bh, krakende schoenen en knalrood krullend haar had zij.

De directrice; Bezemer; voorgevormde bh, krakende schoenen en knalrood krullend haar had zij. Ik was altijd de pineut, als er iets gebeurd was dan was ik het haasje. Ik moest dan de dode rozenblaadjes in haar rozentuintje weghalen, onkruid spitten of D.E. koffie bonnen knippen en bundelen. Ook heb ik bij haar aardappelen in haar uitlaat gestopt, zij had zo'n knal gele lelijke eend. En niet te vergeten heb ik ook afwasmiddel in haar benzinetank gegooid. Ook ben ik eens 2 weken geschorst geweest, dit kwam door juffrouw Kopperd => stofversieren. Deze hebben wij ook opgesloten in het hok naast het lokaal, daar stond haar paspop, bezem, stoffer & blik, meetlint en nog meer van haar spullen. En natuurlijk hadden wij een Nederlandse leraar die ontiegelijk zweette en een paar keer per dag zijn overhemd moest vernieuwen. nanda laag streepje spanjer apenst. hotml com

Huishoudschool Zuilen, 1970

juf tiddens gaf nederlands en natuurlijk mijn klasgenootjes waarik een hele leuke tijd mee heb gehad.

juf tiddens gaf nederlands en natuurlijk mijn klasgenootjes waarik een hele leuke tijd mee heb gehad.huishoudkunde van Hans.... waar je op de hand leerde wassen,dan kon je zijn overhemden wassen.carla jij zat ook bij mij in de klas.ik heb nog ergens een foto waar jij op staat.

Huishoudschool Zuilen, 1980

de directrice Bezemer, met haar krakende schoenen en de juffrouw van naailes en juffrouw knopperd.

de directrice Bezemer, met haar krakende schoenen en de juffrouw van naailes en juffrouw knopperd. Meester Suiker (de reken leraar), de man die verschrikkelijk hard kon schreeuwen, vooral als het raam open stond. Stiekem roken achter het klaslokaal Juf. v/d Plaats met haar man meneer v/d Plaats die concierge was. Ik kan me nog een paar namen herrineren, n.l. Evelien, connie. Zij woonden allebei in Zuilen. Verder weet ik echt geen namen meer, ja Kitty Brandsen wel, want daar ging ik veel mee om en kwam ook bij haar opa en tante thuis.

Huishoudschool Zuilen, 1969

?